Help mee de aanrander te vinden!
Vanmiddag en vanavond wordt door collega’s op verschillende locaties in Hengelo en Enschede geflyerd om aandacht te vragen voor het volgende:
Het programma “Opsporing Verzocht” besteedt dinsdagavond 29 januari 2019 aandacht aan de serie aanrandingen die vanaf mei 2018 in Enschede en Hengelo hebben plaatsgevonden. We zijn nog altijd op zoek naar de man die tientallen vrouwen onzedelijk heeft betast.Opsporing Verzocht
Dinsdag 29 januari 2019 worden de beelden van de verdachte in Opsporing Verzocht getoond. Ook is er een reconstructie gemaakt en vertelt een slachtoffer wat haar is overkomen. Het programma wordt op NPO1 om 20.30 uur uitgezonden.Informatie?
Heb jij informatie over deze aanrander? Bel dan met de gratis tiplijn 0800-6070 of geef anoniem een tip via Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.
Een PB via deze weg kan natuurlijk ook!

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook Tips of beelden? Jack Huijgens | 06-23964118