Een gewaarschuwd mens…
Vandaag zijn er bij ons verschillende meldingen binnengekomen van mensen die mannen uit Engeland en/of Ierland aan de deur hebben gehad. Deze mannen bieden uiteenlopende diensten aan zoals het reinigen van dakgoten, de straat sneeuwvrij maken, enzovoort. Vaak blijkt er dan achteraf onenigheid te ontstaan over de afgesproken prijs of wordt er veel te veel geld voor deze diensten betaald. Een keer in de zoveel tijd steken dit soort meldingen weer de kop op, deze problematiek is dus ook bij ons bekend. In principe hoef je hier geen melding van te doen, behalve natuurlijk wanneer je het idee hebt dat er sprake is van een strafbaar feit. Wel is ons advies om geen gebruik te maken van deze diensten en anderen te waarschuwen voor dit soort praktijken bijvoorbeeld door het even te delen op de buurtapp. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

#politie #Hengelo #waarschuwing #specialoffer

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook Tips of beelden? Jack Huijgens | 06-23964118