Grote brand in flat Hengelo
Hengelo Jan Wiegersstraat rond 5 uur kwam de melding binnen bij de brandweer uitslaande brand in een flat aan de Jan Wiegersstraat. Bij aankomst betrof het een uitslaande brand. Mensen moesten vluchten om uit het flat te komen in verband met de grote rookontwikkeling. De woning is volledig uitgebrand op de tweede verdieping. Voor zover zijn er geen gewonden gevallen. Wel verder een aantal mensen behandeld voor het inademen van rook tijdens het weglopen over de galerij.ongeveer 50 mensen zijn uit flat gehaald . Brandweer heeft op dit moment alles onder controle. Iedereen is ook veilig naar buiten gekomen. En op dit moment wordt er een beslissing gemaakt of mensen terug kunnen naar hun woningen. De mensen direct naast de brand en boven de brand kunnen de eerste tijd nog niet terug

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook Tips of beelden? Jack Huijgens | 06-23964118