Autobrand Deldernerdijk
Hengelo – De hulpdiensten zijn vanavond uitgerukt naar een autobrand aan de deldernerdijk te Hengelo. Ter plaatste bleek er een auto tijdens het rijden in brand te zijn gevlogen. De Deldernerdijk was tot ongeveer 20.00 afgesloten om de hulpdiensten de ruimte te geven. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. De automobilist zag rook onder het dashboard vandaan komen en voordat hij het wist stond de auto al in lichterlaaie. De auto is volledig uitgebrand. Door snel optreden van de brandweer werd overslag voorkomen naar de bosschage, want de brand woedde midden in een bos. De eigenaar van de auto geeft aan er kapot van de te zijn. hij gaf onder andere aan duizenden euro’s geïnvesteerd te hebben om hem weer in nieuwstaat te krijgen. ik zag mijn levenswerk in vlammen opgaan.

 

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook Tips of beelden? Jack Huijgens | 06-23964118